VALSGELDDETECTIE APPARATUUR

Was al het vals geld maar zo makkelijk te herkennen

Was al het vals geld maar zo makkelijk te herkennen

De valsgelddetectoren van Veilig Ondernemen Nederland rekenen af met vals geld.
Steeds vaker wordt Europa opgeschrikt door de ontdekking van valse euro ’s. Ook in Nederland worden vrijwel dagelijks ondernemers gedupeerd, doordat ze valse euro’s voor echte hebben aangezien. De vervalsingen zijn zeer goed en niet of nauwelijks van echt te onderscheiden. Door de huidige stand van de techniek en de beschikbaarheid van grafische apparatuur, zijn zowel kleine als grote valsemunters in staat om eurobiljetten van bedrieglijk echte kwaliteit te maken. De UV-lamp blijkt bovendien steeds minder te voldoen als controlemiddel voor het opsporen van valse euro’s.
Het namaken van eurobiljetten is voor criminele organisaties bijzonder interessant, omdat de euro in veel Europese landen wordt geaccepteerd en zelfs niet-eurolanden hebben onze euro graag als betaalmiddel. De schade onder de gedupeerde ondernemers loopt snel op en de stroom valse eurobiljetten zal de komende jaren alleen maar toenemen, zo verwacht Europol. Ook de Raad voor de Nederlandse Detailhandel en MKB-Nederland spreken hun bezorgdheid uit over de toename van het aantal valse euro’s.

Ook ú kunt binnenkort worden geconfonteerd met vals geld. Wat doet u? Afwachten, of neemt u nú maatregelen? Veilig Ondernemen Nederland biedt u de keus uit een aantal professionele valsgelddetectoren, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Neem geen risico met uw inkomsten en zet valsemunters buitenspel!
Het risico van acceptatie van het bankbiljet ligt bij de ondernemer, dus bij ú! Geef uzelf en uw personeel de zekerheid dat het geaccepteerde biljet echt is. Op een snelle en discrete manier wordt het eurobiljet gecontroleerd door de valsgelddetector. Een objectieve en nauwkeurige testmethode rekent af met valsemunterij. U zult zien dat de aanwezigheid van een valsgelddetector van Veilig Ondernemen Nederland preventief werkt en zo een actieve rol speelt bij fraudepreventie.

Veilig Ondernemen Nederland biedt u de keus uit een aantal professionele valsgelddetectoren, voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Met vriendelijke groet,

Veilig Ondernemen Nederland B.V.
Postbus 455
2400 AL Alphen aan den Rijn

Vanaf 1 maart 2009 is ons verkoopkantoor gevestigd aan:
Aarplein 22
Alphen aan den Rijn
Tel. 0172 – 49 70 20
Fax 0172 – 47 11 78
www.veilig-ondernemen.nl
info@veilig-ondernemen.nl